![]() |
Latife Hanım Anaokulu Nazilli Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Latife Hanım Anaokulu Nazilli AydınLatife Hanım Anaokulu Hakkında - Latife Hanım Anaokulu Tanıtım - Latife Hanım Anaokulu Resimleri - Latife Hanım Anaokulu İletişim Latife Hanım Anaokulu Aydın Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Değerlerimiz 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() Latife Hanım Ana OkuluMisyonumuz Çocuklarımızı ilgi ve yetenekleri doğrultusunda eğiterek problem çözme becerisini geliştiren; saygı, sevgi ve paylaşma davranışlarını kazandırarak, çevresine duyarlı bireyler yetiştiren; bilgi çağındaki gelişmeleri takip eden, okul öncesini yaygınlaştıran bir okuluz ![]() Vizyonumuz Okul öncesi eğitimin kalitesinde ve yaygınlaştırıllmasında dünyaya lokomotif olmak ![]() Latife Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / NAZİLLİ Adı: LATİFE HANIM ANAOKULU Adresi: YILDIZTEPE MH ![]() Telefon Numarası: 2563182929 Faks Numarası: 2563183727 E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() Latife Hanım Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|