|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| balçova, ilköğretim, izmir, okulu, orhangazi, yıl |
80. Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu Balçova İzmir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
80. Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu Balçova İzmir80 Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu Hakkında - 80 Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu Tanıtım - 80 Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu Resimleri - 80 Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu İletişim80 Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :Bina Bilgileri Müdür Yardımcısı 4 Şube Sayısı 55 Öğretmen 80 Öğrenci Sayısı 1452 Derslik Sayısı 29 Yardımcı Hizmetli 1 Bilgisayar Laboratuarı Sayısı 2 Kütüphane 1 Fen Laboratuarı 2 Konferans Salonu 1 Spor Salonu 1 80 Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :İlçesi : Balçova Okulun Adı : 80 Yıl Orhangazi İlköğretim OkuluOkul Adresi : Ata cd N0:203 Balçova BALÇOVA/İZMİRTelefon Numaraları : 0 (232) 2590674 Faks Numaraları : 0 (232) 2773393 E-mail Adresi : orhangazibalcova@mynet comOkulun Web Adresi: http://80yilorhangazi meb k12 trOkulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() 80 Yıl Orhangazi İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|