|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayaz, balçova, ilköğretim, izmir, okulu, sacide |
![]() |
Sacide Ayaz İlköğretim Okulu Balçova İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sacide Ayaz İlköğretim Okulu Balçova İzmirSacide Ayaz İlköğretim Okulu Hakkında - Sacide Ayaz İlköğretim Okulu Tanıtım - Sacide Ayaz İlköğretim Okulu Resimleri - Sacide Ayaz İlköğretim Okulu İletişim Sacide Ayaz İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Bina Bilgileri Müdür Yardımcısı 1 Şube Sayısı 9 Öğretmen 15 Öğrenci Sayısı 245 Memur - Derslik Sayısı 13 Yardımcı Hizmetli - Bilgisayar Laboratuarı Sayısı 1 Kütüphane 1 Fen Laboratuarı 1 Konferans Salonu 1 Spor Salonu 1 Sacide Ayaz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Balçova Okulun Adı : Sacide Ayaz İlköğretim Okulu Okul Adresi : 3820 Sk ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 2713935 Faks Numaraları : 0 (232) 2713935 E-mail Adresi : sacideayaz ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Merkez Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu : Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı yok ![]() Sacide Ayaz İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|