|
|
Konu Araçları |
ağrı, dedebulak, diyadin, ilköğretim, köyü, okulu |
Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu Diyadin AğrıDedebulak Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Dedebulak Köyü İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DİYADİN Adı: DEDEBULAK KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Dedebulak Köyü E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|