Mehmetçik Anaokulu Etimesgut Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Mehmetçik Anaokulu Etimesgut AnkaraMehmetçik Anaokulu Hakkında - Mehmetçik Anaokulu Tanıtım - Mehmetçik Anaokulu Resimleri - Mehmetçik Anaokulu İletişim Mehmetçik Anaokulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Mehmetçik Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Mehmetçik Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Mehmetçik Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Mehmetçik Anaokulu Tarihçesi: Necdet TİMUR önderliğinde, 4 Anabakım Merkez Komutanlığı bahçesinde 1990 yılı Ekim Ayında eğitime açılmıştır Mehmetçik Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri: Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: MEHMETÇİK ANAOKULU Adresi: 4ANA BAKIM MERKEZ KOMUTANLIĞI HUDUTLARI İÇİNDEDİR Telefon Numarası: 3122430400 Faks Numarası: 3122430439 E-mail Adresi: Web Adresi: - wwwmehmetcikanaokuluk12tr Mehmetçik Anaokulu Resimleri: biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|