![]() |
Sardunya Anaokulu Etimesgut Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sardunya Anaokulu Etimesgut AnkaraSardunya Anaokulu Hakkında - Sardunya Anaokulu Tanıtım - Sardunya Anaokulu Resimleri - Sardunya Anaokulu İletişim ![]() ![]() Sardunya Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 Nisan 1993 gün ve 21540 sayılı resmi gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kurumlara ait Açma-kapatma ve Ad Verme Yönetmenliği gereğince M ![]() ![]() ![]() Okulumuz 1876 m² alan üzerinde kurulmuş olup 6 derslik, 1 oyun odası, 1 teknoloji odası, 1 öğretmenler odası, 2 idari oda ve 1 mutfak, 2 erişkin wc ve 6 çocuk wc’sinden oluşmaktadır ![]() Okulumuz 11 ![]() ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda; 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 8 öğretmen, 1 memur, 6 yardımcı personel, 1 ahçı, 2 ahçı yardımcısı ve 1 hizmetli görev yapmaktadır ![]() Sardunya Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: SARDUNYA ANAOKULU Adresi: Eryaman 3 ![]() Telefon Numarası: 3122824370 Faks Numarası: 3122837884 E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() Sardunya Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|