|
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, gürocak, ilköğretim, okulu, özdemir |
Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraÖzdemir Gürocak İlköğretim Okulu Hakkında - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Tanıtım - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu Resimleri - Özdemir Gürocak İlköğretim Okulu İletişim VİZYON Öğrencisi, öğretmeni, velileri mutlu toplum ve çevresiyle bütünleşmiş bir okul olmaktır MİSYON Ø Öğrencilerimizi bilgi ve kültür donanımına sahip, araştıran, sorgulayan, öğrendiklerini davranış haline dönüştüren ve üretimiyle topluma katkı yapan insanlar olarak yetiştirmektir Ø Çalışma ortam ve koşullarını kendisi belirleyen tüm kararlara katılım hakkına sahip; kendi çocuğu için başka öğretmenlerden beklediklerini okulunda sergileyen öğretmenlere ulaşmaktır Ø Çocuğunu okulumuza kayıt ettirmek için yarışan, okulun her türlü faaliyetinde etkin rol alan, okulundan beklentilerini her zaman dile getirebilen velilere ulaşmaktır Ø Toplum ve çevrenin potansiyelinin farkında bir okul olarak; okuldan neler istemesi gerektiğini bilen, bunu okula ileten ve sonuçlarından mutlu olan ve fayda sağlayan bir topluma ulaşmaktır ŞUBE VE ÖĞRENCİ BİLGİLERİ ŞUBE SAYISI 34 ÖĞRENCİ SAYISI 1159 BİNA BİLGİLERİ DERSLİK SAYISI 16 ATÖLYE-İŞLİK SAYISI 1 Atölye FEN LABORATUARI 1 Fen Laboratuarı BT(BİLGİSAYAR) SINIFI 20+1 ve 18+1 olarak 2 Adet Bilgisayar Laboratuarı KONFERANS SALONU 120 Kişilik İL ve İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK İL MERKEZİNE UZAKLIK Kızılay'a 15 Km Ulus'a 13 Km İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK Altındağ’a 10 Km OKUL KODU 754142 OKUL MÜDÜRÜ Yıldırım KARCI TELEFON 312 376 18 50 FAKS 312 375 25 06 E-POSTA 754142@mebgovtr WEB ADRESİ http://wwwozdemirgurocakk12tr ADRES Karapürçek mah 20cad No:6 Altındağ/ANKARA |
|