![]() |
Atatürk Anaokulu Mihalıççık Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk Anaokulu Mihalıççık EskişehirAtatürk Anaokulu Hakkında - Atatürk Anaokulu Tanıtım - Atatürk Anaokulu Resimleri - Atatürk Anaokulu İletişim OKUL BİNASI: 2625 metrekare(toplam alan) 665 metrekare (bina alanı) 1960 metrekare(bahçe alanı) Zemin kat ve birinci kattan oluşan tek bina YERLEŞİM YERİNDEKİ KİRALIK KONUTLAR: yok Vizyonumuz Misyonumuz : VİZYONUMUZ: Kendisiyle barışık, mutlu, özgüveni olan, sorumluluk sahibi, çevreye duyarlı, kararlı, sadece kurallara uyan değil farklı ortamlara uyum sağlayan çocuklar yetiştirmek ![]() MİSYONUMUZ: Uyguladığımız Okul Öncesi Eğitim Programı ile çocuklarımızın inceleme, araştırma, deneme yanılma, problem çözme, deney yapma, dramatizasyon yeteneklerini anlama ve adlandırma gibi yöntemleri kullanarak bedensel ve zihinsel potansiyellerini geliştirmek ![]() Atatürk Anaokulu İletişim Bilgileri : Okulun Adı : ATATÜRK ANAOKULU (MİHALIÇÇIK) Okulun Adresi : Yunusemre Cad ![]() Okulun Tel & Fax : 02226312032 - Okulun WebSitesi : Okul Detayı : Anaokulu 4-6 yaş arasındaki 48-72 aylık çocuklara eğitim vermektedir ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|