Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, atatürk, eskişehir, mihalıçcık

Atatürk Anaokulu Mihalıççık Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk Anaokulu Mihalıççık Eskişehir

Atatürk Anaokulu Hakkında - Atatürk Anaokulu Tanıtım - Atatürk Anaokulu Resimleri - Atatürk Anaokulu İletişim

OKUL BİNASI: 2625 metrekare(toplam alan)
665 metrekare (bina alanı)
1960 metrekare(bahçe alanı)
Zemin kat ve birinci kattan oluşan tek bina

YERLEŞİM YERİNDEKİ KİRALIK KONUTLAR: yok

Vizyonumuz Misyonumuz :

VİZYONUMUZ: Kendisiyle barışık, mutlu, özgüveni olan, sorumluluk sahibi, çevreye duyarlı, kararlı, sadece kurallara uyan değil farklı ortamlara uyum sağlayan çocuklar yetiştirmek

MİSYONUMUZ: Uyguladığımız Okul Öncesi Eğitim Programı ile çocuklarımızın inceleme, araştırma, deneme yanılma, problem çözme, deney yapma, dramatizasyon yeteneklerini anlama ve adlandırma gibi yöntemleri kullanarak bedensel ve zihinsel potansiyellerini geliştirmek

Atatürk Anaokulu İletişim Bilgileri :

Okulun Adı : ATATÜRK ANAOKULU (MİHALIÇÇIK)
Okulun Adresi : Yunusemre Cad No:48 MİHALIÇÇIK / ESKİŞEHİR
Okulun Tel & Fax : 02226312032 -
Okulun WebSitesi :
Okul Detayı : Anaokulu 4-6 yaş arasındaki 48-72 aylık çocuklara eğitim vermektedir

Kaynak : webrehberibiz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com