![]() |
Kesecik İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kesecik İlköğretim Okulu Besni AdıyamanKesecik İlköğretim Okulu Hakkında -Kesecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Kesecik İlköğretim Okulu Resimleri - Kesecik İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri OKULUMUZUN VİZYONU 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]() Biz; öğrencilerimizi “Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda yarına hazırlamak için varız” ![]() Demokratik ve bilimsel düşünen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ruh ve beden sağlığı yerinde, araştırıcı, kabiliyetleri doğrultusunda üretici, fırsat ve eşitlik ilkesinden yola çıkan bir eğitim- öğretim kurumuyuz ![]() Örgün eğitiminin ilk ve temel basamağı olan öncesi ile ilköğretim çağı öğrencilerini, ailelerine, bir üst öğrenim kurumuna ve tüm topluma hizmet sunuyoruz ![]() ![]() Misyonumuz : Üstün nitelikli öğrenciler yetiştirmek, ülkemizde bilgi ve teknolojinin üretilmesine, yönetilmesine, kullanılmasına ve yayılmasına katkıda bulunmak ![]() MİSYONUMUZ Doğru ve büyük hedeflere, doğru yöntemlerle varılacağının bilincinde ve sorumluluğunda öğrenciler yetiştirmek… • Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() • Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ![]() • Biz birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() • Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız ![]() • Biz birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() • Farklılıklarımızın farkındayız ![]() ![]() • Biz farklıyız ![]() ![]() MİSYONUMUZUN İLKELERİ • Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getiren bireyler yetiştirir ![]() • Paydaşlarımızla açık iletişim ve empati kurar ![]() • Okulun tüm süreçlerine okul toplumunun katılımını esas alır ve böylece okul ile özdeşim kurmalarını sağlar ![]() • Şekil ve kalıpçılığa değil, kişilik geliştirmeye, • Başarısızlığı ölçmeye değil, başarıyı ölçmeye, • Güvene ve işbirliğine dayalı, • Öğrenmeyi öğretmek düşüncesi ile, • Sürekli gelişim anlayışı içinde; • Öğrenci merkezli eğitim, okul merkezli yönetim anlayışını benimseyerek öğrenci başarısını temel alır ve eğitimin niteliğinden ödün vermeyiz ![]() Kesecik İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: KESECİK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kesecik Köyü Besni / Adiyaman Telefon Numarası: 4163768117 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|