|
|
Konu Araçları |
adıyaman, ambayat, besni, ilköğretim, merkez, okulu |
Ambayat Merkez İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ambayat Merkez İlköğretim Okulu Besni AdıyamanAmbayat Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Ambayat Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Ambayat Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Ambayat Merkez İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Ambayat Merkez İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ambayat Merkez İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ambayat Merkez İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ambayat Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Ambayat Merkez İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: AMBAYAT MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Şambayat Beldesi Yeni Mah Telefon Numarası: 416 346 52 35 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: http:Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|