Pursaklar 80. Yıl Anaokulu Keçiören Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pursaklar 80. Yıl Anaokulu Keçiören AnkaraPursaklar 80 Yıl Anaokulu Hakkında - Pursaklar 80 Yıl Anaokulu Tanıtım - Pursaklar 80 Yıl Anaokulu Resimleri - Pursaklar 80 Yıl Anaokulu İletişimPursaklar 80 Yıl Anaokulu Ankara Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pursaklar 80 Yıl Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pursaklar 80 Yıl Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pursaklar 80 Yıl Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz ,Pursaklar 80 Yıl Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / KEÇİÖREN Adı: PURSAKLAR 80 YIL ANAOKULUAdresi: Yunus Emre Mah Orhan Gazi Cad No 5 PursaklarTelefon Numarası: 3123281848 Faks Numarası: 3123289797 E-mail Adresi: Web Adresi: - www pursaklaranaokulu comPursaklar 80 Yıl Anaokulu Resimler: biz - anaokulum org - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|