![]() |
Fırınlı İlköğretim Okulu Bayındır İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fırınlı İlköğretim Okulu Bayındır İzmirFırınlı ilköğretim Okulu Hakkında - Fırınlı ilköğretim Okulu Tanıtım - Fırınlı ilköğretim Okulu Resimleri - Fırınlı ilköğretim Okulu İletişim Fırınlı ilköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Vizyonumuz Çevreye ve insana saygılı bilim ve teknolojiyi günlük hayatta kullanabilen, sanata eğilimli, paylaşımcı, sempatik, davranışlarıyla model olabilen, kendini ve başkalarını seven mutlu insanlar yetiştirmektir ![]() Misyonumuz Çağdaş, düşünen, araştıran, sorgulayan, yapıcı, ve yaratıcı, milli ve manevi değerlere bağlı, özgüveni yüksek mutlu öğrenciler yetiştirmektir ![]() Okul Binası: Okulumuzda iki bina vardır ![]() Yöneticiler: 2 Öğretmen Sayısı: 12 Diğer Personel: 1 Şube Sayıları: 10 Öğrenci Sayıları: Anasınıfı : 12 1 ![]() ![]() Fırınlı ilköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bayındır Okulun Adı : Fırınlı ilköğretim Okulu Okul Adresi : Fırınlı Köyü BAYINDIR / İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 5878002 Faks Numaraları : 0 (232) 5878002 E-mail Adresi : 559920@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://firinliioo ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Okulumuz İzmir – Bayındır yol güzergâhında olup ulaşım problemi yoktur ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Var Fırınlı ilköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|