|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, ilköğretim, okulu, solfasol |
![]() |
Solfasol İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Solfasol İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraSolfasol İlköğretim Okulu Hakkında - Solfasol İlköğretim Okulu Tanıtım - Solfasol İlköğretim Okulu Resimleri - Solfasol İlköğretim Okulu İletişim VİZYON Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç olarak kabul edilir ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYON Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olmalarına fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() BAŞARILARIMIZ 1- 2005-2006 Eğitim –Öğretim 1 ![]() ![]() ![]() 2- Çevre dostu pilot uygulaması kapsamında , Çevre Bakanlığı tarafından mansiyon ödülü ![]() 3- Monami Pastel boya resim yarışmasında, 1 ![]() ![]() 4- 2005-2006 Eğitim Öğretim yılında Bilgi Teknoloji sınıfının okulumuzun desteği ile alt yapısı yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() 5- 2006-2007 Eğitim Öğretim yılında 4300 kitaplı, kütüphane açılışı gerçekleştirildi ![]() ![]() İLETİŞİM Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: SOLFAKŞAM SANAT OKULUL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Solfasol Mah ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123530288 Faks Numarası: 3123530288 YERLEŞİM YERİ BİLGİLERİ Okulumuz Solfasol Mahallesinde olup, Ankara Büyük Şehirin Kentsel dönüşüm projesinin 2 ![]() ![]() kaynak:webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|