![]() |
Ahmet Remzi Ontaş Anaokulu Nallıhan Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Remzi Ontaş Anaokulu Nallıhan AnkaraAhmet Remzi Ontaş Anaokulu Hakkında - Ahmet Remzi Ontaş Anaokulu Tanıtım - Ahmet Remzi Ontaş Anaokulu Resimleri - Ahmet Remzi Ontaş Anaokulu İletişim ![]() ![]() Ahmet Remzi Ontaş Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz Sakarya İlköğretim Okulu bahçesinde 84 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 Nisan 2005'de 23 öğrencisiyle eğitim-öğretime başlamıştır ![]() Okulumuz iki katlı ,kaloriferli (katı yakıt) , 5 derslikli,idari kısımlar,mutfak,tuvalet ve lavabolardan mevcuttur ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 36 aydan büyük ,72 aydan küçük olan çocuklarımız tam gün veya yarım gün oalrak eğitime devam etmektedir ![]() Ahmet Remzi Ontaş Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / NALLIHAN Adı: AHMET REMZİ ONTAŞ ANAOKULU Adresi: YAZI MAHALLESİ NALLIHAN ANKARA Telefon Numarası: 3127851459 Faks Numarası: 3127851459 E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() Ahmet Remzi Ontaş Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|