|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayındır, ilköğretim, izmir, okulu, zeytinova |
![]() |
Zeytinova İlköğretim Okulu Bayındır İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinova İlköğretim Okulu Bayındır İzmirZeytinova İlköğretim Okulu Hakkında - Zeytinova İlköğretim Okulu Tanıtım - Zeytinova İlköğretim Okulu Resimleri - Zeytinova İlköğretim Okulu İletişim ![]() Zeytinova İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Zeytinova İlköğretim Okulu İzmir Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Zeytinova İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bayındır Okulun Adı : Zeytinova İlköğretim Okulu Okul Adresi : Zeytinova Beldesi BAYINDIR / İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 5865010 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: http://zeytinovaioo ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Zeytinova İlköğretim Okulu Resimleri : Okulun Resimlerine Web Sitesinden Ulaşabilirsiniz Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|