![]() |
Hayriye Andiçen Anaokulu Sincan Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hayriye Andiçen Anaokulu Sincan AnkaraHayriye Andiçen Anaokulu Hakkında - Hayriye Andiçen Anaokulu Tanıtım - Hayriye Andiçen Anaokulu Resimleri - Hayriye Andiçen Anaokulu İletişim ![]() ![]() Hayriye Andiçen Anaokulu Tarihçesi: Okulumuz 3 Mayıs 1998 yılında üst düzey devlet protokolünün katılımlarıyla açılmış olup,Sincan ilçesinde ilk bağımsız anaokulu olarak eğitime başlamıştır ![]() 7000 m2 arsa üzerine inşa edilen okulumuz 2 katlı ve 14 derslikli olup,18 şubede (10 grup tam gün, 8 grup yarım gün) 370 çocuğumuza eğitim vermektedir ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 3 idareci,18 öğretmen,1memur,7 sınıf yardımcısı, 3 mutfak personeli ve 4 yardımcı personel görev yapmaktadır ![]() Hayriye Andiçen Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: HAYRİYE ANDİÇEN ANAOKULU Adresi: Maraşal Çakmak Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3122680066 Faks Numarası: 3122686862 E-mail Adresi: Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() Hayriye Andiçen Anaokulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|