Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altındağ, ankara, ilköğretim, okulu, taşça

Taşça İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Taşça İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

Taşça İlköğretim Okulu Hakkında - Taşça İlköğretim Okulu Tanıtım - Taşça İlköğretim Okulu Resimleri - Taşça İlköğretim Okulu İletişim

VİZYON

Atatürk İlke Ve İnkılaplarının Işığında Çağdaş Uygarlık Düzeyine Ulaşmak İçin
Çağdaş, Bilimsel, Milli Ve Manevi Değerlere Bağlı Kalarak En Verimli Şekilde Çalışan,Okul Ve Çevrenin Kaynaklarını En İyi Şekilde Değerlendiren, Öğrencilerini Ve Öğretmenlerini Her Düzeyde Bilgiye Ulaştırabilen,Tam Öğrenmeyi Gerçekleştiren, Sağlıklı Kişilik Gelişimini Tamamlayan Vatana , Millete, Ailesine, Kendisine Yararlı Bireyler Kazandırmaktır

MİSYON

Atatürk’ün Açtığı Çağdaş Uygarlık Yolunda İlerlemekÖğrencileri İyi Bir Geleceğe Hazırlamak Vatanını Seven Ve Koruyan Nesiller YetiştirmekTeknolojik Gelişmeleri Takip Edip; Eğitime UyarlamakOkulun Fiziki Ve İnsan Kaynaklarını En Yararlı Şekilde KullanmakDışa Bağımlı Olmadan Kendi Kaynaklarını En Verimli Şekilde Kullanan, GeliştirenBir Üst Okula En İyi Şekilde Öğrencilerimizi HazırlamaktırYarının Güçlü Türkiye Si İçinMilli Ve Manevi Değerlere Sahip Çıkacak Nesiller Yetiştirmek

İLETİŞİM

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: TAŞÇA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BATTALGAZİ MAHSELÇUK CAD45SKNO:135
Telefon Numarası: 3123754949
Faks Numarası: 3123753005

kaynak:webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com