Kuşlu İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuşlu İlköğretim Okulu Diyadin AğrıKuşlu İlköğretim Okulu Hakkında - Kuşlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Kuşlu İlköğretim Okulu Resimleri - Kuşlu İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Kuşlu İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kuşlu İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kuşlu İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kuşlu İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kuşlu İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DİYADİN Adı: KUŞLU İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kuşlu Köyü E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|