|
|
Konu Araçları |
bayındır, ilköğretim, izmir, köyü, lütuflar, okulu |
Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu Bayındır İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu Bayındır İzmirLütuflar Köyü İlköğretim Okulu Hakkında - Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu Tanıtım - Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu Resimleri - Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu İletişim Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüze okul 1933 yılında , İzmir Eski Valisi Kazım DİRİK zamanında yapılmıştır Taşımalı eğitime geçinceye kadar kesintisiz eğitim öğretime devam edilmiştir Okulumuz 2002 – 2003 eğitim öğretim yılında tekrar faliyete geçmiştir Okulumuzda iki sınıf bulunmakta olup, 1-2-3 sınıflar ile 4 ve 5 sınıflar birleştirilmiş olarak eğitim öğretime devam etmektedir Okulumuzun lojmanı bulunmaktadır OKULUMUZUN MİSYONU; Verimliliği yüksek,Karar alma süreci hızlı, Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, Sürekli gelişmeyi hedefleyen, Daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan, Ürüne ve sürece odaklı, Sevilen bir kurum çalışanların memnun olduğu, Hizmeti alanın memnun olduğu, Güvenilir ve tutarlı, Lider ve yol gösteren, Halkla bütünleşmiş, Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, Sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, Lider anlayışlı, Cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, Öğrenciye odaklı, BİR KURUM OLARAK TOPLUMA HİZMET VERMEKTİR VİZYONUMUZ! Biz Öğrencilerimizin Kendileri Ve Toplum İçin İyi Davranışlar Geliştirmelerine Yön Vermek Amacıyla; SEVGİ, HOŞGÖRÜ, KURALLAR ÜÇGENİNİ DENGEDE TUTMAK İÇİN VARIZ Biz Kendimizi Sürekli Geliştirerek Bilgi, Beceri ve Deneyimlerimizi; Eğitim, Öğretim Yoluyla Gelecek Kuşaklara Aktarmak İçin Varız Biz aldığımız Eğitime Uygun Olarak; Her Yaşta Gruba Mutluluk İçinde Eğitim Vermek İçin Varız Biz Sektörün Aradığı Nitelikte, Teknolojiye Uyum Sağlayabilen; Üretken Ara Elemanlar Yetiştirmek İçin Varız İNANIYORUZ Kİ; Bir Meslek, Kişilerin Hayat Garantisidir İNANIYORUZ Kİ; Okulun Tüm Fertleri Kendilerine Ulaşabilecekleri Bir Hedef Koymuştur İNANIYORUZ Kİ; Hayat Boyu Eğitim, Sürekli Gelişim ve Değişim Esastır İNANIYORUZ Kİ; Herkesin Okul İşleyişinde Yapabileceği Bir Şeyler Vardır Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bayındır Okulun Adı : Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu Okul Adresi : Lütuflar Köyü Bayındır/İZMİR Telefon Numaraları : 0 (232) 5861082 Faks Numaraları : 0 (232) E-mail Adresi : Okulun Web Adresi: http://lutuflarioomebk12tr/ Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : Dışı Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Lütuflar Köyü İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|