![]() |
Mehmet Melik Özmen Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Diyadin Ağrı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mehmet Melik Özmen Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Diyadin AğrıMehmet Melik Özmen Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında - Tanıtım - Kuşlu İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmet Melik Özmen Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu İletişim Bilgileri Okulumuz 27/11/2005 tarihinde eğitim ve öğretim hizmetine başlamıştır ![]() kendine güvenen,vatanına ve milletine hayırlı bireyler yetiştirmektir ![]() Bu amaç doğrultusunda idareciler olarak biz ve her sene genişleyen kadromuzla öğretmenlerimiz işbirliği içerisinde heyecanımızı ve şevkimizi kaybetmeden çalışmaktayız ![]() Mehmet Melik Özmen Kız Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DİYADİN Adı: MEHMET MELİK ÖZMEN KIZ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: FATİH MAHALLESİ DİYADİN Telefon Numarası: 4725113473 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|