|
|
Konu Araçları |
ağrı, diyadin, gazi, ilköğretim, merkez, okulu |
Merkez Gazi İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Gazi İlköğretim Okulu Diyadin AğrıMerkez Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Gazi İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri TARİHÇEMİZ 11111985 tarihinde 5 derslikle hizmete açılan ve kesintisiz olarak eğitim öğretim hizmetlerine devam eden okulumuzda 310 öğrenci öğrenim görmektedir Kapasite yetersizliğinden okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır Merkez Gazi İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Merkez Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DİYADİN Adı: MERKEZ GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GAZİ İLKOĞRTİM OKULU Telefon Numarası: 4725112325 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok biz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|