|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ağrı, diyadin, gazi, ilköğretim, merkez, okulu |
Merkez Gazi İlköğretim Okulu Diyadin Ağrı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Merkez Gazi İlköğretim Okulu Diyadin AğrıMerkez Gazi İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez Gazi İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez Gazi İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez Gazi İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri TARİHÇEMİZ 11 11 1985 tarihinde 5 derslikle hizmete açılan ve kesintisiz olarak eğitim öğretim hizmetlerine devam eden okulumuzda 310 öğrenci öğrenim görmektedir Kapasite yetersizliğinden okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır![]() Merkez Gazi İlköğretim Okulu Ağrı Diyadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Merkez Gazi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Merkez Gazi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Merkez Gazi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Merkez Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AĞRI / DİYADİN Adı: MERKEZ GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GAZİ İLKOĞRTİM OKULU Telefon Numarası: 4725112325 E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi :Bilgi Yok biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|