![]() |
Sakarya Anaokulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sakarya Anaokulu Tepebaşı EskişehirSakarya Anaokulu Hakkında - Sakarya Anaokulu Tanıtım - Sakarya Anaokulu Resimleri - Sakarya Anaokulu İletişim Sakarya Anaokulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Sakarya İlkokulu 1888’ de Ömer Efendi İle Sabit Efendi tarafından kurulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 müdür,1 Müdür Yardımcısı, 7 öğretmen ve 4 yardımcı personel görev yapmakta olan okulumuzda 152 öğrenci ile ikili eğitim öğretim yapılmaktadır ![]() VİZYON HER YIL YENİLENEREK VE GELİŞEREK ÇEVREYE ÖRNEK VE ÖNCÜ OLAN EN İYİ OKUL OLMAK MİSYON GÜVENLİ ORTAMLARDA SEVGİYLE EĞİTİM VERMEK DEĞER VE İLKELER 1-Öğrenciye odaklı çalışmaktayız ![]() 2-Gelişmeye çok önem veririz ![]() 3-Atatürk İlke ve İnkılaplarını esas alırız ![]() 4-Bütün personel okulumuzun imkanlarından eşit yararlanırız ![]() 5-Güvenirlilik en önemli ilkemizdir ![]() 6-Çevreye duyarlıyız ![]() 7-Eğitimin kalıcılığı için aile ile işbirliği ve ailenin eğitime katılımı sağlanır ![]() 8-Çocuklar arasındaki bireysel faklılıklar göz önünde bulundurulur ![]() ![]() 9-Milli değerlerimizi yaşar ve yaşatırız ![]() 10-İnsana ve doğaya saygı, empati, güven, dayanışma, başarı, liderlik, takım ruhu değerlerini benimsiyoruz ![]() 11-Teknolojik gelişmeleri izler ve her fırsatta yararlanırız ![]() Sakarya Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: TEPEBAŞI Okulun Telefonu: 2222301856 Okulun Faksı: 2222301856 Okulun Adresi: HAYRİYE MAH ![]() ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://sakaryaanaokulu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: skaryaanaokulu26@gmail ![]() Okulun Müdürü: Sibel ÖZÜDURU Okulun Öğretmen Sayısı: 7 Okulun Öğrenci Sayısı: 135 Okulun Derslik Sayısı: 4 Okulun Ulaşım Bilgileri: 2 - 8 - 19-23-37 nolu otobüs ve 2 - 8 nolu dolmuşlarla ulaşım sağlanmaktadır ![]() Okulun Lojman Durumu: Yok Sakarya Anaokulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|