Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anaokulu, avukat, buca, ege, ilhan, izmir

Avukat İlhan Ege Anaokulu Buca İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Avukat İlhan Ege Anaokulu Buca İzmir

Buca Avukat İlhan Ege Anaokulu - Avukat İlhan Ege Anaokulu - Avukat İlhan Ege Anaokulu Hakkında - Avukat İlhan Ege Anaokulu Resimleri - Avukat İlhan Ege Anaokulu Bilgileri

Avukat Llhan Ege Anaokulu İzmir Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Avukat Llhan Ege Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Avukat Llhan Ege Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Avukat Llhan Ege Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Avukat İlhan Ege Anaokulunun Tarihçesi
Okulumuzun yapımına 1998 yılında başlanmış ve 1999 yılında tamamlanarak Buca Anaokulu olarak Eğitim- Öğretime başlamıştır
Eğitim gönüllüsü Avukat İlhan Ege'nin okulumuz donanımına yaptığı katkılar nedeniyle okulumuzun adı Avukat İlhan Ege Anaokulu olarak değiştirilmiştir

Avukat İlhan Ege Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri:
Bağlı olduğu kurum:Milli Eğitim Bakanlığı
Adı:AVUKAT İLHAN EGE ANAOKULU
Adresi:ÖZMEN CADNO:70
Telefon Numarası:2324402518
Faks Numarası:2324201155
Web Adresi:AV İLHAN EGE ANAOKULU

Avukat İlhan Ege Anaokulu Resimleri
biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com