Zübeyde Hanım Anaokulu Merzifon Amasya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Zübeyde Hanım Anaokulu Merzifon AmasyaZübeyde Hanım Anaokulu Hakkında - Zübeyde Hanım Anaokulu Tanıtım - Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri - Zübeyde Hanım Anaokulu İletişim Zübeyde Hanım Anaokulu Amasya Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zübeyde Hanım Anaokulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zübeyde Hanım Anaokulu resimleri (fotoğrafları), öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zübeyde Hanım Anaokulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Zübeyde Hanım Anaokulu Tarihçesi: Zübeyde Hanım Anaokulu; resmi olarak 23 Eylül 1999 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır Okul esasen 14 Eylül 1999 Pazartesi günü eğitim ve öğretime başlamıştır fakat açılışı resmen 23 Eylül 1999 tarihinde yapılmıştır Okulun İsminin Veriliş Amacı 13091999 tarinde okulumuz Merzifon Anaokulu olarak açılmış, daha sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün annesinin isminden dolayı Zübeyde Hanım Ana Okulu Olarak Değiştirilmiştir Zübeyde Hanım Anaokulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : ağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERZİFON Adı: ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU Adresi: Harmanlar Mah Adnan Kırımlı Sok No:12 Merzifon - Amasya Telefon Numarası: 3585140417 Faks Numarası: 3585138234 E-mail Adresi: Web Adresi Zübeyde Hanım Anaokulu Resimleri: biz - anaokulumorg - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|