|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| adıyaman, besni, ilköğretim, okulu, pınarbası |
Pınarbası İlköğretim Okulu Besni Adıyaman |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Pınarbası İlköğretim Okulu Besni AdıyamanPınarbası İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarbası İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarbası İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarbası İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Pınarbası İlköğretim Okulu Adıyaman Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pınarbası İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pınarbası İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pınarbası İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Pınarbası İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADIYAMAN / BESNİ Adı: PINARBASI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: PINARBAŞI KÖYÜ BESNİ / ADİYAMAN E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|
|
|