Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bala, ilköğretim, okulu, tınaztepe

Tınaztepe İlköğretim Okulu Bala Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tınaztepe İlköğretim Okulu Bala Ankara

Tınaztepe İlköğretim Okulu Hakkında - Tınaztepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Tınaztepe İlköğretim Okulu Resimleri - Tınaztepe İlköğretim Okulu İletişim

VİZYON
Türk Milli Eğitiminin amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimini yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır

MİSYON

Biz, bütün öğrencilerimize, bilgiye ulaşmayı öğretmek, öğrencilerimizi her şeyi sorgulayan, yapıcı, yaratıcı ve bilimsel düşünen haklarını bilen ve arayabilen bireyler olarak yetiştirmek ve onlara, hızla gelişen ve değişen dünyayı anlayabilmeleri ve uyum sağlamaları için gerekli bilgi ve becerilerle donatmak için varızBAŞARILARIMIZ
* 2003-2004 Çevre Eğitimi Pilot Projesi İlçe Grup Birincilik Ödülü

ANKARA / BALÂ / TINAZTEPE İLKÖĞRETİM OKULU
OKUL KODU
354831
OKUL MÜDÜRÜ
Hamdi ESER
TELEFON
(0312) 876 10 09
FAKS
(0312) 876 10 09
E-POSTA
tinaztepeioo@mynetcom
WEB ADRESİ
http://wwwtinaztepeilkogretimk12tr
ADRES
Kartaltepe Mah Kırşehir Cad
ANKARA- BALÂ

kaynak:mebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com