|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayaskent, bergama, ilköğretim, irfan, izmir, kırdar, okulu |
![]() |
Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Bergama İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Bergama İzmirAyaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Hakkında - Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Tanıtım - Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Resimleri - Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu İzmir Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Bergama Okulun Adı : Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Okul Adresi : Fevzi paşa Mah ![]() ![]() Telefon Numaraları : 0 (232) 6441607 Faks Numaraları : 0 (232) 6441607 E-mail Adresi : 237528@meb ![]() ![]() Okulun Web Adresi: Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı : Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ayaskent İrfan Kırdar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|