|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aliağa, cumhuriyet, ilköğretim, izmir, okulu |
![]() |
Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Aliağa İzmirAliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Tanıtım - Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ![]() Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1992-1993 öğretim yılında 12 Ekim de açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun yapımı, devlet tarafından başlanmış, yapımında Tüpraş, Demir Çelik, Pektim gibi kuruluşlar yardımda bulunmuşlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Isınma doğrudan Tüpraş'ın merkezi sistemine bağlıdır ![]() ![]() ![]() 2006-2007 Eğitim Öğretim yılı içerinde 9 derslikli ek bina yapıldı ve bu yıla kadar ikili eğitim yapan okulumuz normal eğitime geçti ![]() ![]() ![]() Okulumuz ilk açıldığı yıl 170 öğrenci ile eğitim öğretime başlamış, dört yıl içinde 850'ye ulaşmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun ilk müdürü Durmuş Bozkurt'tur ![]() ![]() İlçemize bu okulu kazandıran tüm emeği geçen kurum ve şahıslara teşekkür ederiz ![]() VİZYONUMUZ Çağın bilimsel ve teknolojik seviyesine ulaşmış, bilim ve teknolojiden azami seviyede yararlanabilen ,bilgiye ulaşma yollarını bilen ve kullanan; bu bilgi ve yeteneğini, Türk toplumunun hizmetine sunabilen bir eğitim kurumu olma hedefi ![]() MİSYONUMUZ Sosyal ve kültürel benliği gelişmiş, sorgulayan, araştıran, kendini ifade edebilen, katılımcı, haklarını savunan, kendine güvenen, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, tarihi ve ulusal değerlerimizi benimsemiş, insanlığa hizmet için çalışan çağdaş bireyler yetiştirmek ![]() Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi: ALİAĞA Okulun Adı: Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Okul Adresi: Atatürk Mah ![]() ![]() ![]() Tel:0(232)6164410 Fax:0(232)6167024 E- Posta Adresi: aliagacumhuriyet@gmail ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı: Okulumuz Aliağa ilçe Merkezindedir Metropol İçi / Dışı, Ulaşım Durumu: İçi- Karayolu, Trenyolu Lojman Durumu, Bölgedeki Kiralık Konut Durumu: Lojmanı Yok , sıkıntı yok Yapım Tarihi: 12 Ekim 1992 Derslik Sayısı: 20 Blok ve Kat Sayısı: 2 Blok Atölyeler ve Laboratuarlar: 2 Laboratuar, 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı,1 Kütüphane, 1 Teknoloji Tasarım Atölyesi, Müzik Atölyesi Spor Salonu Durumu: Spor Salonu yoktur Öğrenim Şekli: Normal Öğretim Öğrenci Sayısı: 683 Öğretmen Sayısı: 35 Taşımalı İlköğretim Bilgileri: Taşımalı İlköğretim Yok Aliağa Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri : Okulun Resimlerine Web Sitesinden Ulaşabilirsiniz ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|