![]() |
Merkez İlköğretim Okulu Alpu Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez İlköğretim Okulu Alpu EskişehirMerkez İlköğretim Okulu Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() Merkez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2001 yılında yapılmış olup, büyük ve küçük onarım gerektirmemektedir ![]() MEVCUT DURUM: Şu anda sınıf için gerekli derslik ve diğer bölümler yeterlidir ![]() ![]() Okulumuzda okul öncesi anasınıfı açılması planlanmış, dersliğin olmaması sebebiyle olumsuz cevap gelmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MEVCUT DURUM: Öğrenci devamsızlığı, öğretmen açığımız vardır ![]() SORUN: Öğretmen ihtiyacımız vardır ![]() ÖNERİ: Öğretmen açığının önceden kapatılması, ücretli öğretmenlerin sigorta işlemlerinin okul tarafından değil, Milli Eğitim tarafından yapılması ![]() Taşımalı eğitim gören öğrencimiz yoktur ![]() Okulumuzda ADSL Internet bağlantısı vardır ![]() ![]() Halen 205 Öğrenci, 12 Öğretmen ile Eğitim Öğretime Devam etmektedir ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Bu okulda Eğitim ve Öğretimde daha iyiye ve güzele ulaşmak için okulumuzdaki her birey çok ve verimli çalışsın ![]() Öğrencilerimiz, Bilimsel düşünen, Yeniliklere açık, Araştırmacı, Analiz yapabilen, Sorgulayan gençler olarak yetişsinler ![]() Bu okulda; Yönetici, Öğretmen, Öğrenci ve Veli işbirliği ve dayanışması daha da güçlendirilerek, kendine güvenen, hayatı iyi tanıyan özgür bireyler yetiştirilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() Öğrencilerimize Eğitim ve Öğretimde her türlü fırsat eşitliğinin verildiğini, tüm velilerimiz bilsin ![]() Öğrencilerimize Çalışmayı ve Öğrenmeyi öğretmek ilk önceliğimiz olsun ![]() MİSYONUMUZ Bizim okul; Öğrencilerini kendisine, Ailesine, Topluma ve İnsanlığa yararlı, Hayata hazır bireyler olarak yetiştirebilir ![]() Bizler inanıyoruz ki ![]() ![]() Kendi kendine yetebilen, üretici, girişimci, paylaşımcı, katılımı benimseyen ve hayata olumlu yaklaşan gençler yetiştirebiliriz ![]() Bizim öğrencilerimiz ![]() ![]() Gelecekte başarılı, Çalışkan ve Azimli, Aynı zamanda sahip oldukları ile mutlu, Bilgi beceri ve yeteneklerini geliştiren gençler olarak yetiştirilmelidirler ![]() Bizim öğrencilerimiz ![]() ![]() Ülke kalkınmasının Eğitimle olacağını bilerek hareket eden, Ulusal, Kültürel ve Manevi değerlerimizin kıymetini bilen ve bu doğrultuda hareket eden gençler olarak yetiştirilmelidirler ![]() Bizler biliyoruz ki ![]() ![]() Atatürk ilke ve inkılaplarının ışığıyla aydınlanan ve aydınlatan gençlik için buradayız ![]() Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: ALPU Okulun Telefonu: 2225112616 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Fevzipaşa Mahallesi Yıldıztepe Sokak No:15 ALPU/ESKİŞEHİR Okulun Web Adresi: http://alpumerkezioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 875716@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Fatma AKIN Okulun Öğretmen Sayısı: 12 Okulun Öğrenci Sayısı: 219 Okulun Derslik Sayısı: 9 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Alpu İlçesi merkezinde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulun Lojman Durumu: Yok Merkez İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|