Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, beypazarı, ilköğretim, kırbaşı, okulu

Kırbaşı İlköğretim Okulu Beypazarı Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kırbaşı İlköğretim Okulu Beypazarı Ankara

Kırbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Kırbaşı İlköğretim Okulu Tanıtım - Kırbaşı İlköğretim Okulu Resimleri - Kırbaşı İlköğretim Okulu İletişim

Tarihçe

Kırbaşı Beldesinde ilkokul 1928 yılında Harf Devrimi ile açılmış, bu güne kadar değişik binalarda eğitim-öğretim faaliyetlerini devam ettirmiştir

İlk Bina 1940 yılında köy merkezinde üç derslik olarak açılmıştır 1961 yılına kadar bu binada hizmet vermiştir Aynı yıl üç derslikli ek bina yapılmıştır 1966 yılında yine üç derslikli ikinci ek bina yapılmıştır 1940 yılında yapılan ilk bina 1970 yılında orta okula dönüştürülmüştür

1992 yılında beldenin girişinde altı derslikli bir bina yapılmış ve orta okul bu binaya taşınmıştır 1995 yılında ilkokul ve orta okul müdürlükleri birleştirilerek İlköğretime geçilmiştir1998 yılında ek bina yapımına başlanmış ve 1999-2000 eğitim-öğretim yılında tamamlanmıştır Bugün de eğitim öğretim faaliyetleri bu binada gerçekleşmektedir

İLETİŞİM

Adres: Kırbaşı Nahiyesi - Beypazarı - Ankara
Tel: 03127655008
Fax: 03127655004

OKUL HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

kaynak:okulun sitesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com