![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Aliağa İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Aliağa İzmirFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul 1988 Eylül Ayında Eğitim ve öğretime başlamış olup, adını 1451-1481 yılları arasında Osmanlı İmparatorluğu’ un başında bulunan Padişah Fatih Sultan Mehmet’ ten almıştır ![]() Fatih İlköğretim Okulu Aliağa İlçesinin güney yakasında uzanan tepeler üzerinde 1988 yılında ihale edilerek 5700 metrekare alan üzerinde 6 derslik olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ: İYİ, DOĞRU, BAŞARILI, MUTLU İNSANA VE TOPLUMA EL ELE ULAŞMAK ![]() MİSYONUMUZ: SOSYAL ZEKASI GELİŞMİŞ, SORGULAYAN,ARAŞTIRAN, KENDİNİ İFADE EDEBİLEN, KATILIMCI, HAKLARINI SAVUNAN, KENDİNE GÜVENEN, İNSANLIĞA HİZMET İÇİN ÇALIŞAN ÇAĞDAŞ BİREYLER YETİŞTİRMEK ![]() Okul Bina Bilgileri 1 ![]() 2 ![]() Derslik Sayısı: 21 Blok ve Kat Sayısı: 2 Blok ![]() Atölyeler ve Laboratuarlar: 1 Laboratuar, 1 Bilgi Teknoloji Sınıfı, 1 Kütüphane ve 1 Teknoloji Tasarım Atölyesi Spor Salonu Durumu: Spor Salonu yoktur Öğretim Şekli: Normal Öğretim Öğrenci Sayısı: 657 Öğretmen Sayısı: 22 Taşımalı İlköğretim Bilgileri: Taşımalı İlköğretim Var Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi: ALİAĞA Okulun Adı: Aliağa Fatih İlköğretim Okulu Okul Adresi: Yeni Mah ![]() ![]() Tel: 0(232) 6163186 Fax: 0(232) 6163974 E- Posta Adresi: aliagafatihilkogretim@hotmail ![]() Web Sitesi Adresi: http://fatihioo ![]() ![]() ![]() Okulun İlçe ve İl merkezine uzaklığı: Okulumuz Aliağa ilçe Merkezindedir Metropol İçi / Dışı: İçi Ulaşım Durumu: Karayolu, Trenyolu Lojman Durumu: Lojmanı Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu: Sıkıntı yok ![]() Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|