|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
altındağ, ankara, beşikkaya, ilköğretim, okulu |
![]() |
Beşikkaya İlköğretim Okulu Altındağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Beşikkaya İlköğretim Okulu Altındağ AnkaraBeşikkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Beşikkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Beşikkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Beşikkaya İlköğretim Okulu İletişim Tarihçesi 1992 yılından önce Okulumuz, bugünkü Çocuk Sevenler Derneği İlköğretim Okulu’nun adını taşıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 550 m2 kuruluş alanı bulunan okulumuzun 7202 m2 oyun alanı ve bahçesi vardır ![]() ![]() Okulumuzun çevre okullardan ayrı bir özelliği ise, ilk kuruluşunda 5+3 sistemine göre doğrudan ilköğretim okulu olarak açılmasıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaşım Bilgilerimiz Okulumuza gelmek için Kızılay'a en yakın mevki olarak Sıhhiye köprüsünün üstünden (Hacettepe Hastanesi önünden gelen Ulus tarafındaki şerit) gelen otobüs ve minibüsler kullanılmalıdır ![]() ![]() Otobüs için: * 393 Numaralı Doğantepe 8 ![]() ![]() * 312 Numaralı Beşikkaya-Karapürçek EGO otobüsü Minibüs için: * Siteler Yeniyol minibüsü (8 ![]() * Beşikkaya-Karapürçek minibüsü Güzergahımız Sıhhiye, Ankara Garı, Gençlik parkı Stadyum karşısı, Ulus Heykel Anafartalar çarşısı önü, Bent deresi, Aktaş, Gülveren, Siteler Yeniyol, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ALTINDAĞ Adı: BEŞİKKAYA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Beşikkaya Mah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 3123757876 Faks Numarası: 3123758989 OKULUN SİTESİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ kaynak: webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|