Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
altındağ, ankara, beşikkaya, ilköğretim, okulu

Beşikkaya İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beşikkaya İlköğretim Okulu Altındağ Ankara

Beşikkaya İlköğretim Okulu Hakkında - Beşikkaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Beşikkaya İlköğretim Okulu Resimleri - Beşikkaya İlköğretim Okulu İletişim

Tarihçesi

1992 yılından önce Okulumuz, bugünkü Çocuk Sevenler Derneği İlköğretim Okulu’nun adını taşıyordu Beşikkaya İlkokulu olarak küçük bir binada eğitim öğretim hizmeti verirken, Çocuk Sevenler Derneği’nin katkıları ile yeni binası yapılınca adı değiştirilerek Çocuk Sevenler Derneği İlkokulu oldu Mahalledeki nüfus artışı nedeniyle yeni bir okula ihtiyaç duyuldu ve 7752 m2 arsa üzerine bu günkü okulumuz yapıldı 1992 yılında yapımına başlanan okulumuz aynı yılın Ekim ayının sonunda eğitim öğretime açıldı Adını mahallemizin isminden (Beşikkaya) almıştır

550 m2 kuruluş alanı bulunan okulumuzun 7202 m2 oyun alanı ve bahçesi vardır 18 derslik, 2 atölye,1 laboratuar,1 kütüphane, 4 idari bölüm,1 kalorifer dairesi olarak hizmete girmiştir

Okulumuzun çevre okullardan ayrı bir özelliği ise, ilk kuruluşunda 5+3 sistemine göre doğrudan ilköğretim okulu olarak açılmasıdır Çevre ilkokullarında 5 sınıfı bitiren öğrenciler 6 sınıfta okumak için okulumuza kayıt yaptırmaktaydılar

Ulaşım Bilgilerimiz

Okulumuza gelmek için Kızılay'a en yakın mevki olarak Sıhhiye köprüsünün üstünden (Hacettepe Hastanesi önünden gelen Ulus tarafındaki şerit) gelen otobüs ve minibüsler kullanılmalıdır Ortalama 30 dakikada ulaşmak mümkündür

Otobüs için:

* 393 Numaralı Doğantepe 8 Cad EGO otobüsü,

* 312 Numaralı Beşikkaya-Karapürçek EGO otobüsü

Minibüs için:

* Siteler Yeniyol minibüsü (8 cadde olduğu sorulmalı),

* Beşikkaya-Karapürçek minibüsü

Güzergahımız Sıhhiye, Ankara Garı, Gençlik parkı Stadyum karşısı, Ulus Heykel Anafartalar çarşısı önü, Bent deresi, Aktaş, Gülveren, Siteler Yeniyol, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BEŞİKKAYA İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Beşikkaya Mah OrhankemalCad438,SokNo12 Altındağ/Ank
Telefon Numarası: 3123757876
Faks Numarası: 3123758989

OKULUN SİTESİNE GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

kaynak: webrehberibiz - okulun kendi sitesi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com