Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alpu, eskişehir, gülgen, ilköğretim, okulu, zeynel, şehit

Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu Alpu Eskişehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu Alpu Eskişehir

Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu İletişim - Sakarıkaracaören Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu

Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

1965 yılında DSİ tarafından yapılmıştırAynı yıl Sakarıkaracaören Köyü İlkokulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır

•1994 yılında Köyümüzdeki bir şehidin ismini alarak Sakarıkaracaören Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim okulu olmuştur
1997-1998 Eğitim öğretim yılında zorunlu sekiz yıllık temel eğitime geçilmesi nedeni ile Gökçekaya baraj lojmanları içinde yer alan Sakarıkaracaören Orta okulu ile birleşerek Sakarıkaracaören Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu olarak eğitim ve öğretime devam etmektedir

•Binanın Özellikleri:Bina subasmanına kadar taş duvar olup ara bölmeleri birikettten örülüp üst tavan betonarme bir binadır

•Isıtılması kaloriferli olup,su tesisatı,elektrik tesisatı bulunmaktadır
•Okulumuzun bütünüyle oturma alanı 2774 metrekaredir
•Okulumuz 9 sınıf,1 müdür odası,1 bilgisayar sınıfı,1 öğretmenler odası,1araç gereç odası,,birde küçük depo bulunmaktadır
•Okulumuzda laboratuar yokturOkulumuzun bitişiğinde bulunan sinema salonunun bir odasını laboratuar olarak kullanmaktayız
•Okulumuzda spor salonu yokturAncak hava şartlarının kötü olduğu durumlarda okulumuzun bitişiğindeki Sinemanın dinlenme salonunda yararlanmaktayız
•Okulumuzun bahçesinde basketbol sahası ve potaları ,voleybol sahası,file ve direkleri mevcut olup bunlardan en iyi şekilde yararlanılmaya çalışılmaktadır

Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bulunduğu İlçe: ALPU
Okulun Telefonu: 2225228020
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Sakarıkaracaören Köyü İÖOAlpu Eskişehir
Okulun Web Adresi: http://sehitzeynelgulgenmebk12tr
Okulun E-Posta Adresi: 147950@mebk12tr
Okulun Müdürü: Mesut ÜNAL
Okulun Öğretmen Sayısı: 11
Okulun Öğrenci Sayısı: 78
Okulun Derslik Sayısı: 9
Okulun Ulaşım Bilgileri: Köyümüze Eskişehir'den Atatürk Lisesi Önünden hareket eden bir otobüs bulunmaktadırBu araç sabah köyden Eskişehire gitmekte,akşam da dönmektedir
Okulun Lojman Durumu: Yok

Şehit Zeynel Gülgen İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com