|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, beylikova, eskişehir, ilköğretim, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Beylikova Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Beylikova EskişehirAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Misyonumuz Biz okul olarak öncelikle toplumlara yön veren lider ,topluma örnek teşkil edebilecek nitelikli insanları yetişirmektir ![]() Öğrencilerimizi, bireysel gelişim özelliklerinin önemsendiği ve kendilerini gerçekleştirme fırsatlarının yaratıldığı ortamlarda, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş, sosyal sorumlulukları gelişmiş, çağdaş yaşamın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlerle donatılmış mutlu bireyler olarak yetiştirmeyi ilke olarak benimsemekteyiz VİZYONUMUZ 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() ![]() PERSONEL BİLGİLERİ Müdür Yardımcısı 1 Öğretmen 12 Memur - Yardımcı Hizmetli 2 ŞUBE ve ÖĞRENCİ SAYILARI Şube Sayısı 10 Öğrenci Sayısı 243 BİNA BİLGİLERİ Derslik Sayısı 10 Atölye ve İşlik Sayısı - Fen Laboratuarı 1 BT Sınıfı 1 Yemekhane 1 Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: BEYLİKOVA Okulun Telefonu: 2225313328 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Ata Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://beylikovaataturkioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Ataturk ![]() ![]() ![]() Okulun Müdürü: HÜSEYİN ALTAN Okulun Öğretmen Sayısı: 12 Okulun Öğrenci Sayısı: 243 Okulun Derslik Sayısı: 10 Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulun Lojman Durumu: Yok İl Merkezine Uzaklık: 72 İlçe Merkezine Uzaklık: MERKEZDE Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|