|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, beypazarı, ilköğretim, okulu, samanyolu, özel |
![]() |
Özel Beypazarı Samanyolu İlköğretim Okulu Beypazarı Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Özel Beypazarı Samanyolu İlköğretim Okulu Beypazarı AnkaraÖzel Beypazarı Samanyolu ilköğretim Okulu Hakkında - Özel Beypazarı Samanyolu ilköğretim Okulu Tanıtım - Özel Beypazarı Samanyolu ilköğretim Okulu Resimleri - Özel Beypazarı Samanyolu ilköğretim Okulu İletişim Tarihçe Okulumuz Özel Beypazarı Samanyolu İlköğretim Okulu, Uğur Eğitim Yayın ve Ticaret A ![]() ![]() ![]() Okulumuz binası kiralık olup, 6 kattan ibarettir ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1-A, 2-A, 3-A, 4-A, 5-A ve Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi Sınıfı, Sosyal Bilgiler Sınıfı, Bilgisayar Labaratuvarı olarak 10 tane derslikte Eğitim - Öğretim sürdürülmektedir ![]() Sınıflarımız Özel Öğretim Kurumları standartlar yönergesine uygun ölçülerdedir ![]() ![]() ![]() Okulumuz bahçesini yeşillendirme çalışmaları devam etmektedir ![]() ![]() Amacımız Bizim amacımız Milli Eğitim Temel kanununun genel amaçları doğrultusundaki insanları yetiştirmektir ![]() Atatürk İnkılap ve İlkelerine ve Anayasa’ da ifadesi bulunan Atatürk 12k ![]() Beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmek; İlgi, yetenek ve kabiliyetlerini geliştirerek gerekli bilgi, beceri, davranışlar ve birlikte iş görme alışkanlığı kazandırmak suretiyle hayata hazırlamak ve onların, kendilerini mutlu kılacak ve toplumun mutluluğuna ![]() ![]() İLETİŞİM Ilıman Mevkii Beypazarı/ Ankara Tel: +90 (312) 762 81 61 Faks: +90 (312) 762 81 63 OKULUN SİTESİNE GİRİŞ Kaynak:samanyolubeypazari ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|