Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Forum İslam > İslami Genel Konular > Dualar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dualar, istediğiniz

İstediğiniz Duâlar

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İstediğiniz Duâlar

Bu başlık altında istediğiniz dua paylaşılacaktır Çünkü açılan konuların altına gereksiz olduğu halde şunu da çekin bunu da okuyun gibilerinden yorumlar yapılıyor Konuları kirletmek yerine istediğinizi buraya yazın, sorun Lütfen gereksiz yere sorular sormayınız Dua paylaşımı yapılacaktır

" Astral seyahat yapamıyorum hüddam çağırmak istiyorum, astral seyahat için ne okumalıyım ?, hadim elde etmek istiyorum " gibi sorulara cevap verilmeyecek Sonra neden cevap vermiyorsunuz yazarak kirletme yapmayınız
*Büyü nasıl bozulur ? Cin nasıl def edilir ? vb sorular sormayın çünkü forumda bu tür sorunlara yeterince yer verildi ve dua paylaşımı yapıldı Mesajlarınız silinir
*Çocukca mesajlar,
*Dalga niyetine yazılan mesajlar,
*Sırf merak edildiği için sorulan sorular,
Cevap verilmeden silinecektir

"Nefes darlığı çekiyorum, Hastayım, Üzerimde bir ağırlık var, Yarın kazanmam gereken davam var, sınavım var, şansın açılması " vb sorularınıza cevap verilecektir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com