|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, gazievrenos, ilköğretim, ivrindi, okulu |
![]() |
Gazievrenos İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gazievrenos İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrindi'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Gazievrenos İlköğretim OkuluTanıtımı - Gazievrenos İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Gazievrenos İlköğretim Okulu Hakkında Gazievrenos İlköğretim Okulu 1915 Yılında Bucak Müdürü Haşim Bey'in önderliğinde ve çevre halkının yardımlarıyla taşlar çekilmiş , yontulup işlenerek bina tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1987 yılında büyük onarıma alınan bina ahşap olan kısımları değiştirilerek bugünkü haline getirilmiştir ![]() ![]() 1995 Yılı Mayıs ayında okulun bahçesinin batısına okul inşaatına başlanmış olup , 13 ![]() ![]() Okulumuzda Birinci Kademede 10 şube İkinci Kademede 10 şube ve 2 Anaokulu şubesi olmak üzere toplam 22 şube ile eğitim öğretimimizi sürdürmekteyiz ![]() ![]() Okulumuzda Çok Amaçlı Salon, Fen Teknoloji Laboratuarı, Teknoloji Tasarım Atölyesi ve Bilgi Teknolojileri sınıfı bulunmaktadır ![]() Gazievrenos İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ Adı: GAZİEVRENOS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: BEDRETTİN MAH ![]() Telefon Numarası: 2664561045 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - İVRİNDİ - Gazievrenos İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|