|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, kargın, okulu |
![]() |
Kargın İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kargın İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kargın İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kargın İlköğretim Okulu Resimleri - Kargın İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZ Okulun Tarihçesi: Balıkesir ilinin Bigadiç ilçesine bağlı olan Kargın Köyü Bigadiç'e 13 km Balıkesir'e 48 km uzaklıktadır ![]() ![]() ![]() 1948 yılında bugünkü okul bahçesine yeni bir okul yapımına köy halkı tarafından başlanmış, devletin katkılarıyla okul 1949 yılında tamamlanabilmiştir ![]() ![]() ![]() 1983 yılında bütün ülkemizde başlatılan "kendi okulunu kendin yap" kampanyası çerçevesinde köyümüzde üç derslik bir depo bir müdür odası devlet ve millet işbirliği ile yapılmıştır ![]() Bu okulda yeterli olmayınca 2009 yılılnda alınan bir karar ile sekiz derslikli, merkezi ısıtma sistemli yeni bir bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 111 öğrencisi olan Okulumuz 2010 yılında temiz okul, sağlıklı okul projesi kapsamında Beyaz Bayrak ödülü almıştır ![]() ![]() ![]() Hedefimiz önde, öncü ve örnek olmaktır ![]() ![]() ![]() Kargın İlköğretim Okulu Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: KARGIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARGIN KÖYÜ ![]() Telefon Numarası: 2666454185 E-mail Adresi: 652906@meb ![]() ![]() Web Adresi:BALIKESİR - BİGADİÇ - Kargın İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|