Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, cumhuriyet, ilköğretim, merkez, okulu, yıl

80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

80. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Hakkında - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Resimleri - 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri

OKULUMUZ

Okulun Tarihçesi: Okulumuz 2003 yılında yapılmış olup, 2003-2004 Eğitim öğretim yılında eğitim öğretime açılmıştır Okulumuza 80Yıl İlköğretim isminin verilmesi ise 2003 yılında Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 80 yılı olması nedeniyle okulumuza 80Yıl İlköğretim Okulu adı verilmiştirOkulumuzun açılışını uzaktan bağlantı yöntemiyle dönemin başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirmiştir

Fiziksel Özellikleri: Okulumuz zemin katı, 1 kat, 2kat ve 3 kat olmak üzere 4 kattan oluşmaktadır

Zemin katı soğuk havalarda Beden eğitimi derslerinin işlenmesi ve sosyal aktivite çalışmalarının folklor vs yapılmasına uygun yapılmış olup, WC'ler duşa kabinler mevcuttur Beden eğitimi odası, kantin ve yemekhanemizde bu katta bulunmaktadır

1 Katta Müdür odası, Müdür yardımcısı odası, öğretmenler odası, veli görüşme odası, 3 derslik, 1 Anasınıfı ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır

2Katta Rehberlik Odası, 1 Fen bilgisi sınıfı, 1 Bilişim Teknoojileri Laboratuarı, 6 derslikten ve bay bayan öğretmen WC' lerinden oluşmaktadır

3Katta ta ise 9 derslik ve öğrenci WC' lerinden oluşmaktadır

80YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ

* Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve Demokratik Kurum Kültürü
* Öğrenci Merkezli Eğitim Yapmak
* Teknolojik Gelişmelere Açıklık Ve Takipçilik
* Planlı, Sürekli Eğitim Ve Gelişme
* Gelişmelere Öncülük
* Bölge Okullarına Liderlik
* Öğretmen, Öğrenci, Veli İşbirliği

Milli Eğitimin ilkelerine uygun olarak eğitim öğretimi gerçekleştirmek, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı; bayrağını, devletini, ailesini ve çevresini seven bireyler yetiştirmek; kendisinin ve çevresinin bilgi ve kültür seviyesini yükseltecek kapasitede gelişimini sağlamak;
Kendine ve topluma faydalı, geleceğe güvenle bakan, ahlaklı, olumlu düşünen, hayata hazır, ülkesini uygar, bilimsel, sosyal ve kültürel yönden dünyanın seçkin ülkeler seviyesine getirecek zeki ve dinamik bireyler yetiştirmek için VARIZ!

80YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ

DEMRE EĞİTİM BÖLGESİNDE TERCİH EDİLEN EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLMAK

Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve
Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak;
gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve
kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını;
iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak

80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, 80 Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: 80 YIL CUMHURİYET İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Güneş Mah 6041 SokNo:118 Yenihal Karşişi Antalya

Telefon Numarası: 2423396727

Faks Numarası: 2423380407

E-mail Adresi:Bilgi Yok

Web Adresi:80Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu

E-Okul

E-Karne

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com