|
|
Konu Araçları |
gaziemir, ilköğretim, izmir, okulu, sabri, öney |
Sabri Öney İlköğretim Okulu Gaziemir İzmir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sabri Öney İlköğretim Okulu Gaziemir İzmirSabri Öney İlköğretim Okulu Hakkında - Sabri Öney İlköğretim Okulu Tanıtım - Sabri Öney İlköğretim Okulu Resimleri - Sabri Öney İlköğretim Okulu İletişim Sabri Öney İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1986 yılında 6 derslikli tek binası ile eğitime başlayan okulumuz, eski valilerden Sabri Öney'in adını almıştır 20 Şubat 2003 tarihinde 8 derslikli ek binası hizmete girmiştir Okulumuz, 1 laboratuar, 1 kütüphane, spor odası ve 14 dersliği ile eğitime devam etmektedir Sabri Öney İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Gaziemir Okulun Telefonu: 232 2744226 Okulun Faksı: 232 2743246 Okulun Adresi: SEVGİ MAH 80/1 SOK NO:1 Okulun Web Adresi: wwwsabrioneyk12tr Okulun E-Posta Adresi: gzmrsabrioneyioo@hotmailcom Okulun Müdürü: RİFAT DOYMUŞ Okulun Ulaşım Bilgileri: Gaziemir Sosyal konutlar son durak Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sabri Öney İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|