|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, antalya, ferda, ilköğretim, kahraman, merkez, okulu |
![]() |
Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu Hakkında - Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu Resimleri - Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Okulumuzu yaptıran AHMET FERDA KAHRAMAN, 1924 Yılında Antalya'da doğdu ![]() ![]() Dr ![]() ![]() Bu seçkin ve saygıdeğer insan eğitimimize ve toplumumuzayaptığı hizmetlerle hep aramızda yaşayacaktır ![]() ![]() TARİHÇE 1974-1975 Öğretim Yılında eğitim ve öğretime Ahmet Ferda Kahraman İlkokulu olarak başlamıştır ![]() ![]() ![]() 1976-1977 Öğretim Yılında ilkokula dayalı bir şube anasınıfı açılmış ve 1978 yılında iki şubeye çıkmıştır ![]() ![]() 1979 Yılında öğleden sonraları okulun bir katı ''Meslek Yüksek Okulu''na tahsis edilmiş ve iki okul aynı binada eğitim öğretim görmeye başlamıştır ![]() ![]() 1983-1984 Öğretim Yılında okulumuz Fen Bilgisi Laboratuarına kavuşmuştur ![]() ![]() 1984-1985 Öğretim Yılında devlet halk işbirliği ile okulun 2 ![]() ![]() 1997-1998 Öğretim Yılında, zorunlu eğitimin 8 yıla çıkmasıyla okulumuz Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam etmiştir ![]() Halen 1 Bilgisayar Sınıfı, 1 Kütüphane, 1 Fen Laboratuarı, 1 Özel Sınıf Dersliği, 1 Anasınıfı Dersliği, 12 Normal Derslik, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcıları Odası, 1 Memur Odası, 1 Spor Odası, 1 Hizmetli Odası ve Okul Aile Birliği Odası ile hizmet vermektedir ![]() Ahmet Ferda Kahraman İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: AHMET FERDA KAHRAMAN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güllük Cad ![]() Telefon Numarası: 2423455666 Faks Numarası: 2423455666 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Tarihçe Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|