|
|
Konu Araçları |
akdeniz, antalya, fakçosağhashasilköğretim, merkez, okulu, ünvtıp |
Akdeniz Ünv.Tıp Fak.Ço.Sağ.Has.Has.İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Akdeniz Ünv.Tıp Fak.Ço.Sağ.Has.Has.İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Akdeniz Ünvtıp FakÇoSağHasHasilköğretim Okulu Hakkında - Akdeniz Ünvtıp FakÇoSağHasHasilköğretim Okulu Resimleri - Akdeniz Ünvtıp FakÇoSağHasHasilköğretim Okulu Bilgileri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri Akdeniz Ünvtıp FakÇoSağHasHasilköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Akdeniz Ünvtıp Fakçosağhashasilköğretimo öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Akdeniz Ünvtıp Fakçosağhashasilköğretimo resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Akdeniz Ünvtıp Fakçosağhashasilköğretimo öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Akdeniz Ünvtıp Fakçosağhashasilköğretimo öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: AKDENİZ ÜNVTIP FAKÇOSAĞHASHASİLKÖĞRETİMO Adresi: Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ilköğretimi Telefon Numarası: 2422278336 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Bilgi Yok Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|