08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İ. Safa Giray İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrindi'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - I safa Gıray İlköğretim Okulu Tanıtımı - I safa Gıray İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - I safa Gıray İlköğretim Okulu Hakkında
Misyon-Vizyon
1 İşbirliği ve dayanışma içindeyiz![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
2 Sınırsız, sürekli gelişim ve başarıyla ilerleriz![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
3 Okulda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
4 Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaçtır![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
1 Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek
2 Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek
3 Öğrenci başarısı için sorumluluk almak verimli çalışmak
4 Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek
I safa Gıray İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; I safa Gıray İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, I safa Gıray İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, I safa Gıray İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, I safa Gıray İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![frmsinsi.com](images/smilies/frmsinsi.gif)
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: I SAFA GIRAY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BOZÖREN KÖYÜ
Telefon Numarası: 2664627246
Faks Numarası: Bilgi Yok
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: BALIKESİR - İVRİNDİ - I safa Gıray İlköğretim Okulu
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|