![]() |
Güzeltepe İlköğretim Okulu Çiğli İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güzeltepe İlköğretim Okulu Çiğli İzmirGüzeltepe İlköğretim Okulu Hakkında - Güzeltepe İlköğretim Okulu Tanıtım - Güzeltepe İlköğretim Okulu Resimleri - Güzeltepe İlköğretim Okulu İletişim ![]() Güzeltepe İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz, 1979-80 yıllarında Çimentepe Mahallesi 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Misyonumuz Atatürk İlke ve inklaplarını uygulayan, çağdaş, demokrat güvenilir, huzurlu bir ortamda eğitim-öğretimin kalesi olmak ![]() * Değerlerimiz ve İlkelerimiz 1-Atatürk ilke ve inkılaplarının benimseme ve yaşayabilme 2-Hatayı yapanı değil,hatanın kaynağı irdeleme, hoşgörü, sevgi, saygı 3-Okulumuzda belirlenen Misyon ve Vizyona uygun eğitim-öğretim hizmetleri yürütme 4-Okul idaresi ve çalışanları arasında işbirliğine dayalı bir çalışma sistemini benimseme 5-Zaman ve çevre bilincini benimseme 6-Türk Milli eğitim sisteminin amaçlarına uygun, çağdaş, aydın nesiller yetiştirme ![]() Çiğli'nin bir kısmı dağlık bir kısmı vadi üzerine kurulmuş yerleşim alanıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mahalle gecekondu olarak yapılanmaya başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Mahallenin gelir düzeyi düşük, işsizlik oranı ise yüksektir ![]() ![]() Çevre örf, adet ve geleneklerine oldukça bağlıdır ![]() ![]() ![]() Son zamanlarda mahalle halkının eğitim öğretime ilgisi artmış, bu konuda adeta maddi ve manevi seferberlik başlatılmıştır ![]() ![]() Güzeltepe İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : İlçesi : Çiğli Okul Adresi : 8156 Sk ![]() Okul Telefonu : 0 232 3864751 Okul Faks : 0 232 3860505 Okul Web Sitesi : http://cigliguzeltepeio ![]() ![]() ![]() Okul E-Mail : 287163@meb ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Ulaşım Bilgileri: Lojman Durumu : Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Güzeltepe İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|