|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bigadiç, bilgileri, ilköğretim, meyvalı, mustafa, okulu, yıldız, şehit |
Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Bilgileri Bigadiç BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Bigadiç'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Tanıtımı - Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Resimleri - Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim Okulu Hakkında Misyon-Vizyon Vatanına milletine faydalı, çağdaş ve geleceği görebilen öğrenciler yetiştiren bir okul olmak Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara ülkemizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte araştıran, bilgiye ulaşma yollarını bilen, bilgiyi kullanan, eğitim-öğretimi izleyebilecek bilimsel alt yapıya sahip temel bilgi ve davranışları kazanmış, bedeni ve ruhsal yetenekleri gelişmiş bireyler yetiştirmektir Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim O Balıkesir Bigadiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim O öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim O resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim O öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim O öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / BİGADİÇ Adı: MEYVALI ŞEHİT MUSTAFA YILDIZ İLKÖĞRETİM O Adresi: MEYVALI KÖYÜ MEYVALI ŞEHİT MUSTAFA YILDIZ İLKÖĞRETİMOKULU Telefon Numarası: 2666253159 E-mail Adresi: 676266@mebk12tr Web Adresi: BALIKESİR - BİGADİÇ - Meyvalı Şehit Mustafa Yıldız İlköğretim O Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|