|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
güzelbahçe, ilköğretim, izmir, kazım, okulu, paşa, vali |
![]() |
Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu Güzelbahçe İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu Güzelbahçe İzmirVali Kazım Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İzmir Valiliği sırasında hemen hemen her ilçede bir okul yaptıran Kazım(Dirik)PAŞA Okulumuzu da bu sıralarda yapmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1933 yılında faaliyetine 5 sınıflı ve işlikleri olan bir İlkokul olarak açılan okulumuz bugün ek binası ile birlikte 18 derslik işlik ve laboratuarlarla 25 öğretmen 2 Yardımcı Personel 486 öğrenci ile Eğitim-Öğretime devam etmektedir ![]() Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Güzelbahçe Okulun Telefonu: 232 234 44 21 Okulun Faksı: 232 234 26 08 Okulun Adresi: Atatürk Mh ![]() ![]() Okulun Web Adresi: www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Haluk GÜR Okulun Ulaşım Bilgileri: İzmir Merkez Ve Üçkuyulardan Otobüs Ve Minibüs Mevcut Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|