|
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, ivrindi, küçükılıca, okulu |
Küçükılıca İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi Balıkesir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Küçükılıca İlköğretim Okulu Bilgileri İvrindi BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir İvrindi'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Küçükılıca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Küçükılıca İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Küçükılıca İlköğretim Okulu Hakkında Misyon-Vizyon 1 İşbirliği ve dayanışma içindeyiz 2 Sınırsız, sürekli gelişim ve başarıyla ilerleriz 3 Okulda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışır 4 Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaçtır 1Öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmek 2 Görev ve sorumluluk bilincine sahip öğrenciler yetiştirmek 3 Öğrenci başarısı için sorumluluk almak verimli çalışmak 4 Sürekli girişimci - gelişmeci düşünceye sahip bireyler yetiştirmek Küçükılıca İlköğretim Okulu Balıkesir İvrindi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Küçükılıca İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Küçükılıca İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Küçükılıca İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Küçükılıca İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / İVRİNDİ Adı: KÜÇÜKILICA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Küçükılıca Köyü Telefon Numarası: 2664731075 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BALIKESİR - İVRİNDİ - Küçükılıca İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|