Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
başdere, ilköğretim, nevşehir, okulu, ürgüp

Başdere İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Başdere İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp

Başdere İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Hakkında - Başdere İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp İletişim - Başdere İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Tanıtım - Başdere İlköğretim Okulu Nevşehir Ürgüp Resimleri - Başdere İlköğretim Okulu

Okul Müdürü: Mehmet FİDAN

Okulumuz kasaba halkı tarafından 1977- 1980 yılları arasında Lise olarak eğitim öğretim vermesi düşünülerek yapımı gerçekleştirilmiş fakat lise olarak eğitim öğretime açılamayınca Kasabadaki 1984 yılında eğitim öğretime açılan 60 Yıl İlkokulu ve kasabanın ilk eğitim kurumu olan Başdere İlköğretim Okulunun birleşmesiyle 1996 yılında yeni binada eğitim öğretimine başlamıştır

MİSYONUMUZ :
Biz Bilim ve Aydınlığın yolunda, varlık nedenimiz olan öğrencilere; Milli Eğitim camiasında öncü,Kalite hedefi olan,Çalışanlarına iyi olanaklar sağlayan, Çağdaş , Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı Öğrenciler yetiştiren, Çevresine ve Velilerine karşı duyarlı bir yönetim sunmak ve ayrıca ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda, bilgili, üretken, yaratıcı olmalarına fırsat tanıyarak çağın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BAŞDERE İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Başdere Kasabası Ürgüp/Nevşehir
Telefon Numarası: 3843514002
kaynak :webrehberibiz
Faks Numarası: 3843514002

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com