|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
asavcıllı, aydın, buharkent, ilköğretim, okulu |
![]() |
A.Savcıllı İlköğretim Okulu Buharkent Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() A.Savcıllı İlköğretim Okulu Buharkent AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - A ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN TANITIMI İLİ AYDIN İLÇESİ Buharkent MAHALLESİ Savcıllı Köyü OKUL ADI SAVCILLI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU E - POSTA 420143@meb ![]() ![]() TELEFON 0 (256) 391 44 01 FAX ADRESİ - ADRESİ Savcıllı Köyü Buharkent AYDIN İL/İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 1 km ULAŞIM YOLLARI YÖNETİCİ Sayısı - Asil / Vekil Müdür Müdür Yardımcısı 1 1 ÖĞRETMEN SAYISI Kadrolu Sözleşmeli Ücretli 15 4 1 DİĞER PERSONEL SAYISI Memur Hizmetli - 1 ŞUBELERİ Anasınıfı 1 ![]() 2 ![]() ŞUBE SAYISI 1 2 2 ÖĞRENCİ SAYILARI 13 48 42 ŞUBELERİ 3 ![]() 4 ![]() 5 ![]() ŞUBE SAYISI 2 1 2 ÖĞRENCİ SAYILARI 52 38 45 ŞUBELERİ 6 ![]() 7 ![]() 8 ![]() ŞUBE SAYISI 2 2 2 ÖĞRENCİ SAYILARI 33 36 49 TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI 356 MİSYONUMUZ Atatürk Ilke ve Inkilaplarinin isiginda Anayasamizin baslangicinda yer alan temel ilkelere uygun Türk Milli Egitiminin amaç ve ilkeleri dogrultusunda ögrencilerimizi yetistirmek temel görevimizdir ![]() VİZYONUMUZ 1-Bireye saygi temel esastir ![]() 2-Bütün ögrenciler bizim çocuklarimizdir ![]() 3-Ögrenciler bizim gelecegimizdir ![]() 4-Bireysel farkliliklar vardir ![]() ![]() 5-Okulumuzda egitim-ögretim Milli Egitim Temel Kanunu ile Atatürk Ilke ve Inkilaplari Dogrultusunda uygulanir ![]() 6-Her yasta ve her yerde egitim esastir ![]() 7-Kültürel etkinlikler, laik ve milli degerler isiginda yapilir ![]() 8-Bilim ve bilim kurallari esas alinmistir ![]() A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / BUHARKENT Adı: A ![]() Adresi: AŞAĞİ SAVCİLLİ KÖYÜ Telefon Numarası: 2563914401 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi :420143@meb ![]() ![]() Web Adresi: A ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|