|
|
Konu Araçları |
bilgileri, dinç, ilköğretim, okulu, pınarbaşı, recep, sivaslı, uşak |
Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı Uşak |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı UşakPınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu İletişim Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzda halen 16 derslikte eğitim-öğretim sürdürülmektedir Bunun yanında Anasınıfı, Fen bilimleri laboratuarı, bilişim ve teknoloji sınıfı, öğretmenler odası, iki adet idare odası, kütüphane, arşiv, haritalar ile çeşitli eğitim öğretim araçlarının da bulunduğu hizmetli odası ve tuvaletler bulunmaktadır Kütüphanemizdeki kitap ve ansiklopedi sayımız azdır Bununla ilgili kitap çoğaltma çalışmalarımız devam etmektedir Görsel eğitim için okulumuzdaki 3 sınıfımızda bilgisayara bağlanabilen LCD televizyon, 4 sınıfımızda projeksiyon bulunmaktadırAyrıca ortak kullanım için tepegöz de vardır C blok eski binanın çok amaçlı salona dönüştürülmesi çalışmaları devam etmektedir Misyonumuz Recep Dinç İlköğretim Okulu olarak, Türk Milli eğitiminin amaçlarına bağlı, kendine güvenen, demokratik katılımı uygulayan, bilgiyi kullanabilen, milli kültürüne sahip çıkan, araştıran, sorgulayan, değişim ve gelişime açık, çalışkan ve nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi kendimize amaç edindik Vizyonumuz Eğitim- öğretimde başarılı ve kaliteli, disiplinli, yenilikleri takip eden; eğitimi ile lider ,örnek bir okul olma yolunda ilerlemektir Değerlerimiz Öğrenci merkezli eğitimi esas alırız Okulumuzda iletişim kanalları herkes için açıktır Çevreyi korur ve geliştiririz Birbirimize saygı, sevgi ve hoşgörülü davranırız Demokratik katılımı esas alırız Planlı ve programlı çalışırız Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir Çalışma felsefemiz sürekli gelişimdir Her alanda öğrencilerimize iyi bir model olmaya çalışırız Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sivaslı Okulun Telefonu: 0276 618 1748 - 618 3568 Okulun Faksı: Okulun Adresi: PINARBAŞI KASABASI Okulun Web Adresi: http://wwwrecepdincmebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 405426@mebk12tr Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|