Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, dinç, ilköğretim, okulu, pınarbaşı, recep, sivaslı, uşak

Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı Uşak

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Bilgileri Sivaslı Uşak

Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Hakkında - Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Tanıtım - Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Resimleri - Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu İletişim

Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuzda halen 16 derslikte eğitim-öğretim sürdürülmektedir Bunun yanında Anasınıfı, Fen bilimleri laboratuarı, bilişim ve teknoloji sınıfı, öğretmenler odası, iki adet idare odası, kütüphane, arşiv, haritalar ile çeşitli eğitim öğretim araçlarının da bulunduğu hizmetli odası ve tuvaletler bulunmaktadır Kütüphanemizdeki kitap ve ansiklopedi sayımız azdır Bununla ilgili kitap çoğaltma çalışmalarımız devam etmektedir Görsel eğitim için okulumuzdaki 3 sınıfımızda bilgisayara bağlanabilen LCD televizyon, 4 sınıfımızda projeksiyon bulunmaktadırAyrıca ortak kullanım için tepegöz de vardır C blok eski binanın çok amaçlı salona dönüştürülmesi çalışmaları devam etmektedir

Misyonumuz

Recep Dinç İlköğretim Okulu olarak, Türk Milli eğitiminin amaçlarına bağlı, kendine güvenen, demokratik katılımı uygulayan, bilgiyi kullanabilen, milli kültürüne sahip çıkan, araştıran, sorgulayan, değişim ve gelişime açık, çalışkan ve nitelikli öğrenciler yetiştirmeyi kendimize amaç edindik

Vizyonumuz

Eğitim- öğretimde başarılı ve kaliteli, disiplinli, yenilikleri takip eden; eğitimi ile lider ,örnek bir okul olma yolunda ilerlemektir

Değerlerimiz

Öğrenci merkezli eğitimi esas alırız
Okulumuzda iletişim kanalları herkes için açıktır
Çevreyi korur ve geliştiririz
Birbirimize saygı, sevgi ve hoşgörülü davranırız
Demokratik katılımı esas alırız
Planlı ve programlı çalışırız
Öğrenciler bizim varlık nedenimizdir
Çalışma felsefemiz sürekli gelişimdir
Her alanda öğrencilerimize iyi bir model olmaya çalışırız

Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Sivaslı
Okulun Telefonu: 0276 618 1748 - 618 3568
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: PINARBAŞI KASABASI
Okulun Web Adresi: http://wwwrecepdincmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 405426@mebk12tr
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Metropol İçi / Dışı :
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Pınarbaşı Recep Dinç İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com